Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Almás puding

Ínycsiklandó almás finomság

4 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Almás puding

Az elkészítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
4 ek. cukor
400 ml almalé (100%-os)
200 ml hideg tejszín
1 db alma (piros)
néhány szőlőszem (fehér ill. piros)
2 ek. baracklekvár
1 ek. almalé (vagy víz)

preparation

Elkészítés

1

Előkészítés

Az almát megmossuk, negyedeljük, magházát eltávolítjuk, majd vékony gerezdekre vágjuk. A szőlőszemeket megmossuk, lecsöpögtetjük.

2

Elkészítés

A pudingot a tasakon lévő használati útmutató lapaján, de csak 400 ml almalével elkészítjük. A tetejét fóliával lefedjük, hogy ne bőrösödjön, és hagyjuk kihűlni. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a pudingba. A krémet egy nagyobb vagy négy kisebb desszertes tálba szedjük és elsimítjuk.A krémdesszert tetejét ízlés szerint az előkészített alma szeletekkel valamint a szőlőszemekkel díszítjük.A baracklekvárt átnyomjuk egy szitán, és az almalével összeforraljuk, majd megkenjük vele a gyümölcsök tetejét. (Így az alma nem fog megbarnulni.)A desszertet tálalásig hűtőszekrényben tároljuk.

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből