Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Almás karamell krém

(0)
0 0 5
recipe.rating.msg Vielen Dank für Ihre Bewertung!
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Ellenállhatatlan pohárkrém az alma és a karamell ízével

kb. 4 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Almás karamell krém

Az elkészítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
40 g porcukor
500 ml tej
2 teáskanál Dr. Oetker Mandula Aroma
1 db alma
kevés vaj
30 g napraforgómag
50 g cukor
5 ek. habtejszín

preparation

Elkészítés

A pudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint (az aroma hozzáadásával) elkészítjük. Majd a forró puding felületét fóliával letakarjuk, és hagyjuk kihűlni. Az alma háromnegyed részét a vajon megpirítjuk, majd desszertes tálkákban vagy poharakban elosztjuk. A kihűlt pudingot átkeverjük, majd az almán elosztjuk. A napraforgómagot egy serpenyőben zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk, és a tűzről levéve hagyjuk hűlni. A cukrot egy főzőedényben közepes lángon karamellizáljuk, majd hozzákeverjük a tejszínt, és állandó keverés mellett addig hevítjük, míg krémes állagot kapunk. A pirított napraforgómagot a krémes masszához keverjük, majd a tűzről levesszük. Hozzáforgatjuk a maradék almát, és a pudingra rétegezzük.

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből