Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.
Baking Powder

Holland Kakaó sütéshez

A prémium minőségű, cukrozatlan Dr. Oetker Holland Kakaóport kifejezetten sütéshez javasoljuk. Magas kakaóvaj tartalmának (20-22%), intenzív vörösesbarna színének és telt ízének köszönhetően ideális minden kakaós és csokoládés sütemény készítéséhez. Felhasználását elsősorban sütemények tésztáihoz, krémekhez, töltelékekhez, bevonatokhoz ajánljuk, de a sütés mellett természetesen desszertek, forró csoki, kakaós italok készítéséhez is kiválóan használható.

 

 

Allergén összetevők

Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy ez a termék olyan allergén vagy egyéb összetevőt tartalmaz, amit a jogszabályok szerint kötelezően ki kell emelni. Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről! A termék a következő allergéneket tartalmazza:

Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt is) (nyomokban tartalmazhatja)
Glutént tartalmazó gabonafélék (nyomokban tartalmazhatja)
Tojás és a belőle készült termékek (nyomokban tartalmazhatja)
Diófélék (nyomokban tartalmazhatja)

Átlagos tápértékadatok Holland Kakaó sütéshez

Portermékben (100 g) %*
Energia 1517 kJ
366 kcal
18 %
18 %
Zsír 21 g
30 %
amelyből telített zsírsavak 13 g
65 %
Szénhidrát 8.9 g
3 %
amelyből cukrok 0.6 g
1 %
Fehérje 20 g
40 %
0.08 g
1 %
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal)

További adatok a termékről

Töltőtömeg: 70g