Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Linzerek és kekszformák

Játékos vonalak

Lépésről lépésre

1

A linzer tésztát enyhén lisztezett munkafelületen, legfeljebb fél cm vastagságúra nyújtjuk.

Karton papírból tetszőleges formákat készítünk a következő módon:

  • a mintákat felrajzoljuk egy A/4-es kartonra
  • olló segítségével kivágjuk a sablont
  • az így kapott formákat a tésztára helyezzük (lásd fotó), majd egy éles kés segítségével a sablon mentén körbevágjuk
2

A sütőt előmelegítjük. A tepsit sütőpapírral béleljük.

A formákat a sütő tepsibe helyezzük, ügyelve arra, hogy a sütés során a tészta megnő, és a kekszek összeragadhatnak.

+

Tippek:

Ha például a kész süteménnyel a karácsonyfát szeretnénk díszíteni, akkor sütés előtt a formákra egy szívószál segítségével szúrhatunk lyukat, ahova sütés után a cérnát fűzzük.

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből

Segíthetünk?


Válaszok a gyakran ismételt kérdésekre