Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Fondant lóhere

Szerencsés finomság

Lépésről lépésre

1

A Dr. Oetker Fondant zöld cukormasszát két fóliaréteg között, nyújtófa segítségével nyújtsuk ki vékonyra. Szív alakú formával szúrjunk ki belőle 4 szívet (kb. 2 cm).

2

A szíveket a végüknél nyomjuk össze, egy másik fondant darabkából formázzunk „szárat”, és hagyjuk az egészet kb. 3 óráig száradni.

3

Egy kis darab fondantból apró golyót gyúrunk, a szíveket és a szárat a képen látható módon belenyomjuk, és a kész fondant lóherét végül a süteményre helyezzük.

+

Tipp:

Díszítéshez további Dr. Oetker dekor termékeket is használhatunk.

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből

Segíthetünk?


Válaszok a gyakran ismételt kérdésekre