Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Kelt tésztás sütemények készítése

Kövesse útmutatónkat és készítsen Ön is könnyen, gyorsan és örömmel ellenállhatatlan kelt tésztás finomságokat!

Lépésről lépésre

1

A lisztet egy keverőedénybe szitáljuk és alaposan elkeverjük benne az Expressz Élesztőt.

2

Hozzáadjuk a receptben megadott többi hozzávalót (a tejet és a zsiradékot nem szükséges az Expressz Élesztő használatánál felmelegíteni), majd egy konyhai robotgép (dagasztó spirál) segítségével kb. 2 percig sima tésztává dagasztjuk. Keleszteni nem szükséges!

3

A tésztát a receptnek megfelelően elkészítjük, és csupán 15 percig pihentetjük a tepsiben, majd megsütjük (a sütő beállításait és a sütési időt a receptben megadottak szerint szabályozzuk).

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből

Segíthetünk?


Válaszok a gyakran ismételt kérdésekre