Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Cukormáz készítése

Ínycsiklandó finomságok

Lépésről lépésre

Hozzávalók:

  • 4-5 teáskanál víz (hideg)
  • 150 g porcukor
1

Egy tálba tesszük a kimért porcukrot, majd a 4-5 teáskanál vízzel, teáskanál segítségével alaposan elkeverjük.

2

Ha a massza túl folyékony lenne, adjunk hozzá még egy kis porcukrot, ha viszont túl kemény, akkor adjunk hozzá még néhány csepp vizet.

+

Tippek:

Ez a mennyiség mérettől függően kb. 15-20 sütemény díszítéséhez elegendő. A máz ízlés szerint színezhető Dr. Oetker Ételszínezékkel illetve a cukormázat elkészíthetjük citromlé segítségével is (tehát néhány teáskanál víz helyett citromlevet használunk).

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből

Segíthetünk?


Válaszok a gyakran ismételt kérdésekre