Flag
Ínycsiklandó finomságok
amelyek elvarázsolnak

A Dr. Oetkernél mindannyian egy közös célért dolgozunk - szeretnénk, ha te is velünk tartanál ezen az utazáson! Célunk, hogy segítsünk olyan vásárlási döntéseket hozni, melyeket mindig jó érzéssel hozhatsz meg: nem csak a saját egészséged és környezeted, de a körülöttünk lévő világ érdekében is. Pont ezért, ma már a fenntarthatóság áll döntéseink középpontjában. Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Bevezetjük az összetevők és tápértékek világos kommunikációját minden termékünkön, ezáltal segítve egyszerűbb és jobb döntéseket hozni. Emellett keményen dolgozunk azon is, hogy minimalizáljuk környezeti lábnyomunkat, miközben igyekszünk javítani azoknak az embereknek és közösségeknek az életminőségét is, akikkel együtt dolgozunk. Tudjuk, még hosszú út áll előttünk, de együtt jó irányba haladunk!

Lépésről lépésre fenntarthatóbbá és jobbá tesszük termékeinket. Ennek jegyében vezetünk be új, 100% növényi alapú termékeket, fenntarthatóbban szerezzük be az alapanyagokat és keményen dolgozunk azért, hogy minden csomagolásunkat újrahasznosíthatóvá tegyük 2025-re. 2022-től minden saját telephelyünk szén-dioxid-semleges lesz, és elköteleztük magunkat amellett, hogy 2050-re minden közvetlen és közvetett kibocsátásunkat semlegesítsük. Ezek a pozitív változások együtt hozzájárulnak ahhoz, hogy olyan ételeket kínálhassunk neked, melyet jó érzéssel vehetsz le a boltok polcairól.

Kattints ide és tudj meg még többet fenntarthatósági programunkról az oetker.com-on!

Jobb, mégis ugyanolyan finom!

Bizonyos termékeinken feltüntetett Nutri-Score jelöléssel könnyebben össze tudod hasonlítani azok tápértékeit azonos vagy hasonló termékcsoportok értékeivel. Célunk, hogy átláthatóbbá és egyszerűbbé tegyük számodra a döntést, miközben az ínycsiklandó ízekről sem kell lemondanod.


Kevesebb só, kevesebb cukor

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy csökkentsük termékeink cukor, só, zsír és kalória tartalmát. 2025-re például süteményeinkben 10%-kal, desszertjeinkben pedig 15%-kal lesz kevesebb a cukor, pizzáink pedig legfeljebb 1 g sót tartalmaznak majd 100 g-onként.

Vegán

Büszkék vagyunk új vegán és növényi alapú kínálatunkra, amely hatékonyan támogatja a modern táplálkozási szokásokat és hozzájárul a környezeti terhelés csökkentéséhez.

Proteinben gazdag

Magas fehérjetartalmúpudingjaink segítenek a desszertimádóknak a kiegyensúlyozott életmód fenntartásában.

Mentesen is ellenállhatatlan

Egyre több termékünk mentes a génmódosított összetevőktől, hozzáadott MSG-től, mesterséges adalékanyagoktól és összetevőktől.

A jó termékek fenntartható csomagolásban érkeznek

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy 2025-re minden csomagolásunk újrahasznosítható legyen. Ahol ésszerű és lehetséges, újrahasznosítható papírt használunk műanyag helyett, és ha mégis műanyagot használunk, biztosítjuk, hogy az a lehető leginkább újrahasznosítható legyen. Ezen szempontok nem csak csomagolástervezésünket, de a szélesebb körű csomagolás alapelveinket is meghatározzák.

Fenntartható forrású hozzávalók

Tudj meg még többet fenntarthatósági kezdeményezéseinkről!

További információ
További információ
További információ
Kövess minket!
Kövesd a Dr. Oetkert a közösségi médiában!