Együttműködés az SOS Gyermekfalvakkal

A Dr. Oetker és az SOS Gyermekfalvak magyarországi szervezetének együttműködése hosszú évekre nyúlik vissza.

A partneri kapcsolat három pilléren nyugszik, és következetesen képviseli a „család” és az „otthon” megteremtésének közös vágyát olyan gyermekek számára, akik különböző okok miatt otthonukat vesztették, és nem élhetnek vér szerinti szüleikkel.

Együttműködés az SOS Gyermekfalvakkal

Az együttműködés első pillére az SOS Gyermekfalvak utógondozási programjához, a gondozásban élő fiatalok otthonteremtési törekvéseihez kapcsolódik. Támogatásunkkal a gyermekfalvakból kikerülő gyermekek könnyebb életkezdéséhez járulunk hozzá.

Vállalatunk emellett az SOS Gyermekfalvak új programja, a Kéznyom kampány mögé állt. A családmegerősítő kampány célja a tartós adományozók körének bővítése. A kezdeményezés kreatív formában valósult meg, melyben arra kértük az embereket, hogy hagyják ott „virtuális kéznyomukat” az SOS online felületén. A Dr. Oetker az otthagyott kéznyomok után további támogatást nyújt az alapítvány számára.

A Dr. Oetker és a gyermekfalvak közötti együttműködés termékadományt is magában foglal, amellyel a vállalat a gyermekfalvak valamennyi kis lakójának Dr. Oetker Pudinggal és sok más finomsággal kedveskedik.

A több millió forint értékű adománnyal a Dr. Oetker a magyarországi SOS Gyermekfalvak platina fokozatú támogatója. A támogatással a Dr. Oetker a család intézménye iránti elkötelezettségét és felelősségét kívánja hangsúlyozni, így az adomány mértéke és a támogatási program nincs a Dr. Oetker-termékek értékesítéséhez kötve.

Ha szeretne többet megtudni az SOS Gyermekfalvakról, látogasson el az alapítvány oldalára is (www.sos.hu).

Újdonságok a Dr. Oetkertől

Csatlakozzon!

Dr. Oetker a Facebookon

Fedezze fel a Dr. Oetker világát a közösségi térben is! Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz! tovább

Kelt tészta

Ismerje meg a Dr. Oetker Élesztők családját!

Ismerje meg a Dr. Oetker Instant, Expressz és Friss Élesztőjét! Dr. Oetker Élesztők

Paula Világa

Ismerd meg Paula Világát!

Paula mókás világa sok érdekességet és játékot tartogat a foltos, napszemcsis boci kedvelőinek! tovább